Digitale marketing online visibiliteit

Online visibiliteit

"Vanuit jouw doelstellingen naar een doeltreffende online strategie én uitvoering."

Je beseft het belang van professionele online aanwezigheid, maar:

... je hebt geen idee hoe je hieraan moet beginnen.

... je hebt zelf niet de tijd om je hiermee bezig te houden.

Wij professionaliseren jouw online aanwezigheid, zodat je ook online meer klanten werft.

Kwaliteitsvol en doeltreffend. Zonder onnodig dure franjes.

In 3 stappen naar online succes

Onze kracht: een aangeboren feeling voor jouw doelstellingen, die we vanuit een krachtige strategie vertalen naar een impactvol online voorkomen.

1. Strategie

Vanuit een goed begrip van jouw noden en doelstellingen werken we een strategie uit. Zodat elke actie die we ondernemen, zal bijdragen tot jouw succes.

2. Set-up

We bouwen jouw online aanwezigheid op via de kanalen die voor jouw onderneming relevant en impactvol zijn.

3. Beheer en/of opleiding

We zorgen voor een kwaliteitsvol beheer van jouw website, sociale media, e-mailing enz. en/of leiden jou(w team) op om dit in eigen handen te nemen.

De waarde van een goede strategie

Om een professionele online aanwezigheid op een coherente en doeltreffende manier op te bouwen, is er nood aan een strategische visie.

Daarom stellen we je merkidentiteit scherp, doen we nauwgezette doelgroepbepaling en brengen we de customer journey in kaart. Op basis hiervan werken we een krachtige communicatiestrategie uit.

Deze oefening leert ons de juiste boodschap, aan de juiste mensen, via het juiste kanaal, op het juiste moment te verzenden.

 

Gevolg: relevante en doeltreffende marketing.

Image by Kaleidico

Set-up en beheer

Eenmaal de strategie bepaald is, bouwen we jouw online aanwezigheid op via de kanalen die voor jouw onderneming relevant én impactvol zijn. Vervolgens heb je de keuze: Marketing Boosters blijft instaan voor het beheer of we leiden jou(w team) op om dit zelf in handen te nemen.

Image by Igor Miske

Website

Een degelijke website in je communicatie is zoals de zon in ons zonnestelsel: het absolute centrum, essentieel en helder.

Wij maken een kwaliteitsvol 'online visitekaartje' of een uitgebreide bedrijfswebsite. Al dan niet inclusief een webshop om jouw online verkoop te stimuleren. En dat qua looks 2020-waardig.

Sociale media

Het belang van een kwaliteitsvolle aanwezigheid op de juiste sociale media is anno 2020 niet meer weg te denken.

Wij bouwen krachtige bedrijfspagina's die zowel inhoudelijk als vormelijk geoptimaliseerd zijn om potentiële klanten maximaal te bereiken en engageren. Bovendien kunnen we instaan voor een kwaliteitsvol beheer, zodat jij hier zelf niet meer naar hoeft om te kijken.

Image by dole777
Image by Tim Bennett

Social media advertising

Met social media advertising kan je je producten of diensten heel gericht en kosten-efficiënt in de kijker plaatsen bij jouw doelgroep.

Wij stellen je advertentie accounts in op de sociale media die relevant zijn voor jouw bedrijf en leggen de nodige koppelingen met jouw website, om jouw doelgroep optimaal te bereiken. Vervolgens bouwen we krachtige campagnes, die je doelgroep aanspreken in elke fase van de customer journey.

Vindbaarheid via Google & Bing

Zoekt jouw doelgroep een bepaalde dienst, zal hij/zij dit in 90% van de gevallen via Google doen. Als je weet dat 90% van de zoekers niet verder kijkt dan de eerste resultatenpagina en 70% van de kliks bij de eerste 5 resultaten gebeuren, is het belang van een goede plaatsing heel duidelijk.

Wij zetten jouw Google My Business account op scherp, optimaliseren jouw organische vindbaarheid (SEO) en creëren doeltreffende advertentiecampagnes (SEA). Kortom, we zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo hoog mogelijk verschijnt voor de relevante zoekwoorden.

Image by Kai Wenzel
Werken met koffie

E-mail marketing

De meest directe communicatie richting je (potentiële) klanten gebeurt via krachtige e-mails. Hierbij is het van groot belang een kwaliteitsvol adressenbestand op te bouwen, conform de GDPR-regelgeving en krachtige e-mails te verzenden, die zowel tekstueel als visueel aantrekkelijk en doeltreffend zijn.

Wij zetten je e-mailmarketing op, met de juiste tools en templates. Zo kan jij kwaliteitsvolle e-mailmarketing voeren of zenden wij e-mails uit voor jou.

Andere diensten

Afhankelijk van jouw doelgroep, kan het ook nuttig zijn om andere communicatiekanalen aan te wenden. Zoals met SMS-acties, flyers, visitekaartjes of posters.

Onze expertise laat je toe de juiste methoden te selecteren en deze optimaal in te zetten.

Image by lexie janney

Jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau?

Adrien De Grootestraat 20/0001
B-9070 Destelbergen

RPR 0751.743.664

BTW BE0751743664

©2020 door Marketing Boosters.